Werken bij De Krom

Kernwaarden: Vernieuwend | Duidelijk | Transparant | Sociaal

Belofte: Bij De Krom sta je als werknemer centraal en bouw je letterlijk en figuurlijk mee aan de toekomst van onze infrastructuur. Hier maak je onderdeel uit van een groep vakmensen die zich onderscheiden in vernieuwend en duurzaam straatwerk. Naast hun toekomstgerichte wijze van werken zal De Krom het zware werk binnen het vak op alle mogelijke manieren verlichten. 

De uitdaging van De Krom: Een duurzame infrastructuur opzetten zonder een voetafdruk achter te laten op het milieu.

Kantoor in Etten-Leur en Eindhoven

95% | 5%

Gemiddelde leeftijd 40 jaar

Locatie Etten-Leur en Eindhoven heeft 60 medewerkers

Landelijk 140 medewerkers

Informele en familiare bedrijfscultuur

Klanten in meerdere gemeenten

Dagdienst
7.00u - 16.00u

De Krom is opgericht in 1997 en is uitgegroeid tot een stratenmakersbedrijf dat zich op meerdere vlakken weet te onderscheiden. Duurzaamheid, efficiëntie en innovatie staan binnen het werk bij De Krom centraal. Dat wil zeggen dat het straatwerk van De Krom wordt verricht in de huidige tijdsgeest met een open vizier. 

Je gaat werken bij De Krom als je houdt van duidelijkheid, nieuwe ideeën en werken in en met een team van vakmensen. Een opleiding is bij De Krom niet vereist, want opleiden doen ze je met liefde zelf. En krijg je lichamelijke klachten, dan kun je binnen 24 uur terecht bij de aangesloten fysiotherapeut. Met de Street Robotics weet De Krom het werk voor zijn mensen te verlichten en ook over verschoven werktijden wordt al nagedacht. Alles om stratenmaker 2.0 te zijn én te blijven. 

Onze collega's aan het woord

Martijn de Krom Mede-eigenaar
Lees verder
Bij ons ben je een mens en geen nummer. Je moet bij ons komen werken als je houdt van duidelijkheid, innovatie en nieuwe ideeën. Als je een teamspeler bent en je wilt graag werken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Marjolijn CoremansFinancieel Controller
Lees verder
De Krom is een sociaal bedrijf. Je wordt hier bekeken als persoon en zo gaan we ook met elkaar om. Iedereen weet van elkaar wat er speelt, ook privé. De kansen worden je hier gegeven samen met het vertrouwen. Probeer het maar en kijk hoe ver je komt. Zo groei je en krijg je zelfvertrouwen in je werk.
Frans van de LindeloofManager HRM & Administratie
Lees verder
Er zijn veel redenen waarom je bij De Krom moet komen werken. Er is veel cohesie en saamhorigheid onder onze medewerkers. We hebben goede secundaire voorwaarden waaronder een vitaal pakket en bonussen voor het goed gebruiken van de persoonlijke beschermingsmiddelen.
Toon BraatGrondwerker
Lees verder
Ik ben recent overgestapt naar De Krom en ik ben er heel hartelijk en goed ontvangen.
Ronald van PeerUitvoerder
Lees verder
Ik heb hier heel afwisselend werk. Je bent geen nummer bij De Krom, je bent een persoon en dat is wel het voornaamste.
Vorige
Volgende

Ontwikkelen binnen ons bedrijf

Veel van de medewerkers hebben zich door de jaren heen ontwikkeld binnen de organisatie. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. De Krom vindt het belangrijk dat iedere medewerker zich volledig kan ontplooien en de opleidingen kan volgen om te groeien, zowel persoonlijk als beroepsmatig. Er zal altijd worden geluisterd naar je ambities en ideeën, want zo is De Krom zelf ook succesvol geworden. 

Banen bij De Krom

De Krom als leerbedrijf

Volg je momenteel een opleiding en zoek je een praktijkroute of praktijkstage met uitzicht op een leuke (vakantie)baan, dan ben je bij De Krom van harte welkom. De Krom biedt op meerdere gebieden mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen.

Maak een afspraak

Get Pinked - Maak een afspraak

Wil jij jouw bedrijf ook op de kaart zetten? Heb je ideeën of interesse in een samenwerking?
Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter op het formulier en we nemen contact met je op!