Medewerker Montage

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Wat doe je?

Vacature

De spuitgietmachines produceren grote hoeveelheden kunststof producten en halffabricaten. In een aantal gevallen moeten de halffabricaten in elkaar gezet worden. Dat gebeurt deels met machines, maar sommige handelingen worden met de hand uitgevoerd.
Als medewerker montage zorg je ervoor dat dit proces goed verloopt. Dat begint bij de aanvoer van de juiste halffabricaten, want bij gebrek hieraan valt het productieproces stil en dat wil je niet. Aan de hand van de productie-opdracht controleer je de kwaliteit van het eindproduct. De producten kunnen immers pas naar de klant als de overtuiging er is dat ze goed zijn geassembleerd. Klopt er iets niet, dan onderneem je direct actie.

Wanneer het assemblageproces gesmeerd loopt en de kwaliteit goed is, dan zorg je ervoor dat de dozen waar de eindproducten in terecht gekomen zijn, worden gewogen, dichtgeplakt, gestickerd en doorgevoerd naar het magazijn. Ondertussen houd je de werkruimte netjes en opgeruimd.

Sollicitatieprocedure

Stap 1
Kennismakingsgesprek
Stap 2
Functie-inhoudelijk & Arbeidsvoorwaarden gesprek
Stap 3
Je hebt de baan! Gefeliciteerd!

Werken bij De Wit Plastic

De Wit Plastic is de plek waar je met een groep van betrokken collega’s hoogwaardige en innovatieve kunststof spuitgietproducten ontwikkelt en vervaardigt. Als onderdeel van de Else Groep heb je als werknemer van De Wit Plastic diverse en ruime kansen om het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen. Jij bent in de leiding voor je eigen pad, De Wit geeft je met plezier de support die je nodig hebt. Hier maak jij het verschil.

Kernwaarden: Verbetering | Betrokken | Nuchter | Duidelijk

Kantoor in Rucphen, Monster en Someren

60% | 40%

Gemiddelde leeftijd 44 jaar

Locatie Rucphen heeft 30 medewerkers

Landelijk 65 medewerkers

Informele en familiare bedrijfscultuur

Klanten in meerdere landen

2 ploegen

De Wit Plastic is opgericht in 1954 en al decennialang dé specialist in het spuitgieten van doppen en sluitingen voor huishoudchemicaliën en personal care producten, en het op klantwens ontwikkelen en produceren van kunststof producten. Dankzij de ruim 65 jaar ervaring en het vermogen om te blijven innoveren, zijn ze in staat om steeds opnieuw nieuwe en gespecialiseerde productiemethodes te ontwikkelen en toe te passen.

Zo weten ze uiteenlopende klantwensen en technische eisen om te zetten in kwalitatieve en hoogwaardige kunststof producten. Het professionele team combineert vakkennis en praktijkervaring met innovatie, creativiteit en flexibiliteit.

Interesse?

Via onderstaande knop solliciteer je rechtstreeks bij dit bedrijf. Upload je cv en/of motivatie en De Wit Plastic neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Ze zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!