Werken bij De Wit Plastic

Kernwaarden: Verbetering | Betrokken | Nuchter | Duidelijk

Belofte: De Wit Plastic is de plek waar je met een groep van betrokken collega’s hoogwaardige en innovatieve kunststof spuitgietproducten ontwikkelt en vervaardigt. Als onderdeel van de Else Groep heb je als werknemer van De Wit Plastic diverse en ruime kansen om het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen. Jij bent in de leiding voor je eigen pad, De Wit geeft je met plezier de support die je nodig hebt. Hier maak jij het verschil!

Kantoor in Rucphen, Monster en Someren

60% | 40%

Gemiddelde leeftijd 44 jaar

Locatie Rucphen heeft 30 medewerkers

Landelijk 65 medewerkers

Informele en familiare bedrijfscultuur

Klanten in meerdere landen

Administratie, gereedschapmakerij en magazijn dagdienst

Montage 2 ploegen Spuitgieterij 3 ploegen

De Wit Plastic is onderdeel van de Else Groep en opgericht in 1954. Decennialang is De Wit Plastic de specialist in het spuitgieten van doppen en sluitingen voor huishoudchemicaliën en personal care-producten. Dankzij de ruim 65 jaar ervaring en het vermogen om te blijven innoveren, zijn ze in staat om steeds opnieuw nieuwe en gespecialiseerde productiemethodes te ontwikkelen en toe te passen.  

Wellicht handig om te weten; De Wit Plastic volgt voor het grootste deel van de arbeidsvoorwaarden de cao metaal & techniek. Ze zijn niet aangesloten hierbij. Onder andere de beloningsregeling wijkt af van hoe het in de cao is vastgelegd.

Onze collega's aan het woord

Wim Schrauwen Directeur
Lees verder
De Wit Plastic is een bedrijf waar je met prachtige techniek mooie producten maakt in zeer uiteenlopende markten. Je krijgt de kans je volledig te ontwikkelen en opleidingen te volgen. We gaan met zijn allen op een prettige, collegiale en veilige manier met elkaar om in een gemoedelijke sfeer. We zijn een gezond bedrijf dat al bijna 70 jaar bestaat en een trouw klantenbestand heeft, dat nog steeds groeit.
Ton BroosHoofd magazijn en expeditie
Lees verder
Ik heb hier alle vrijheid om mijn eigen werkdag in te richten. Ik heb het magazijn naar eigen inzicht mogen aanpassen, om het voor mij zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Bij de Else Groep kan ik als individu het verschil maken met mijn expertise.
Marco DassenProefspuiter
Lees verder
De sfeer en omgang binnen De Wit Plastic is uitstekend en de kans om door groeien is er ook.
Bianca TimmersMedewerker administratie en ICT
Lees verder
Het is fijn dat het geen mega groot bedrijf is, dus je hebt veel contact met alle collega’s.
Raymond van ZantenHoofd bedrijfsbureau
Lees verder
Mijn expertise en passie voor supply chain komt het best tot zijn recht in een familie georiënteerd middelgroot bedrijf met korte lijnen. De Wit Plastic past daarom helemaal bij mij.
Vorige
Volgende

Ontwikkelen binnen ons bedrijf

Veel van de medewerkers hebben zich door de jaren heen ontwikkeld binnen de organisatie. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. De Wit Plastic vindt het belangrijk dat iedere medewerker zich volledig kan ontplooien en de opleidingen kan volgen om te groeien, zowel persoonlijk als beroepsmatig.

De Wit Plastic als leerbedrijf

Volg je momenteel een BBL, MBO of HBO studie en zoek je een afwisselende praktijkroute, praktijkstage of afstudeerstage met uitzicht op een leuke (vakantie)baan, dan ben je bij de Wit Plastic van harte welkom. Techniek, economie of administratie, De Wit biedt op alle gebieden mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen.