Jouw profiel?

Wat heeft De Krom jou te bieden?

Je takenpakket

Vacature

Als stratenmaker houd je je bezig met de aanleg van kleine en grote bestratingsprojecten. Je legt niet alleen nieuwe paden en wegen aan, maar voert ook onderhoudswerkzaamheden uit, legt verhardingen aan en vervangt oude stenen door nieuwe. Je bent verantwoordelijk voor een strakke afwerking. Iedere klus behoeft een goede voorbereiding. Jouw taken hangen samen met je ervaring en verantwoordelijkheden. Voor De Krom is het van belang dat je graag buiten werkt in de regio Etten-Leur of Eindhoven. Wanneer je het vak graag uitoefent, maar het nog moet leren dan is er bij De Krom altijd ruimte voor een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken. Als vakman ben je trots op je werk en kom je samen met je collega’s tot het beste resultaat.

Sollicitatieprocedure

Stap 1
Kennismaking
Stap 2
Bespreken arbeidsvoorwaarden
Stap 3
Je hebt de baan! Gefeliciteerd!

Werken bij De Krom

Kernwaarden: Vernieuwend | Duidelijk | Transparant | Sociaal

Belofte: Bij De Krom sta je als werknemer centraal en bouw je letterlijk en figuurlijk mee aan de toekomst van onze infrastructuur. Hier maak je onderdeel uit van een groep vakmensen die zich onderscheiden in vernieuwend en duurzaam straatwerk. Naast hun toekomstgerichte wijze van werken zal De Krom het zware werk binnen het vak op alle mogelijke manieren verlichten. 

De uitdaging van De Krom: Een duurzame infrastructuur opzetten zonder een voetafdruk achter te laten op het milieu.

Etten-Leur & Eindhoven

95% | 5%

Gemiddelde leeftijd 40 jaar

Locatie Etten-Leur en Eindhoven 60 werknemers

Opdrachtgevers in meerdere gemeenten

Informele en laagdrempelige bedrijfscultuur

Beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk

Dagdienst
7.00u - 16.00u

Casual kleding | Bedrijfs- & Veiligheidskleding

De Krom is opgericht in 1997 en is uitgegroeid tot een stratenmakersbedrijf dat zich op meerdere vlakken weet te onderscheiden. Duurzaamheid, efficiëntie en vernieuwing staan binnen het werk bij De Krom centraal. Dat wil zeggen dat het straatwerk van De Krom wordt verricht in de volgens de nieuwste methodes met een open vizier. 

Je gaat werken bij De Krom als je houdt van duidelijkheid, nieuwe ideeën en werken in en met een team van vakmensen. Een opleiding is bij De Krom niet vereist, want opleiden doen ze je met liefde zelf. En krijg je lichamelijke klachten, dan kun je binnen 24 uur terecht bij de aangesloten fysiotherapeut. Met de Street Robotics weet De Krom het werk voor zijn vakmensen te verlichten en ook over verschoven werktijden wordt al nagedacht. Het welzijn van de medewerkers staat hier centraal. Alles om stratenmaker 2.0 te zijn én te blijven.

Interesse?

Via onderstaande knop solliciteer je rechtstreeks bij dit bedrijf. Upload je cv en/of motivatie en De Krom neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Zij zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Maak een afspraak

Get Pinked - Maak een afspraak

Wil jij jouw bedrijf ook op de kaart zetten? Heb je ideeën of interesse in een samenwerking?
Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter op het formulier en we nemen contact met je op!