Jouw profiel

Wat heeft Indumove jou te bieden?

Wat doe je?

Vacature

Als chauffeur bij Indumove doe je niets routinematig, want iedere dag is er een andere oplossing vereist voor een project dat je voltooit met je collega’s. Je wordt niet alleen ingezet voor het uitvoeren van ritten, maar je bent multi functioneel en werkt in een team samen om zware onderdelen, installaties en volledige productielijnen te plaatsen en te installeren. Iedere dag is anders. De ene dag vervoer je een romp van een Boing, de andere dag transporteer je een olie opslagtank of een scanner naar een mobiel ziekenhuis. Bij Indumove sta je dagelijks voor een andere uitdaging. Veiligheid en rust komt hierbij op de eerste plaats. Dus je bent bij Indumove naast chauffeur ook technisch specialist en dat maakt deze functie veelzijdig en dynamisch.

Sollicitatieprocedure

Stap 1
Kennismakingsgesprek
Stap 2
Functie-inhoudelijk & Arbeidsvoorwaarden gesprek
Stap 3
Je hebt de baan! Gefeliciteerd!

Werken bij Indumove

Kernwaarden: Betrouwbaar | Daadkrachtig | Efficiënt | Betrokken

Belofte: Bij Indumove stap je in de wereld van industriële verhuizingen en machineverplaatsingen. Hier werken mensen die van aanpakken weten, die van diversiteit & improvisatie houden en trots zijn op hun werk. Indumove ziet erop toe dat jij jezelf als werknemer allround kunt ontwikkelen, zodat je met zelfvertrouwen in een team van betrokken collega’s de projecten kunt voltooien.
Wanneer je bij Indumove werkt ben je onderdeel van een informele en toegankelijke organisatie, heb je de mogelijkheid je te ontwikkelen zowel persoonlijk als op professioneel vlak.

Visie; Het kwalitatief hoogwaardig en efficiënt verhuizen van industriële bedrijven in het hogere segment. De compacte structuur van ons bedrijf draagt eraan bij dat alle vakbekwame medewerkers met elkaar in verbinding staan en korte lijnen de afronding van ieder project succesvol maakt.

Missie; Ieder bedrijf binnen de industriële sector de zorg volledig uit handen nemen bij het verhuizen van haar draaiende industrie, zodat deze de minste hinder ondervindt.

Indumove Hazeldonk en Transpico Niel België

95% | 5%

Gemiddelde leeftijd 43 jaar

Nederland: 27 fte | ca. 10 zelfstandige specialisten

Opdrachtgevers in meerdere landen

Informele en laagdrempelige bedrijfscultuur

Beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk

Voornamelijk dagdienst, flexibiliteit is vereist

Casual kleding | Bedrijfs- & Veiligheidskleding

Transpico Indumove International bundelt sinds 2016 de krachten van het Nederlandse Indumove en het Belgische Transpico. Gezamenlijk zijn ze reeds 100 jaar lang expert in industriële verhuizingen. Ze vormen een toonaangevende onderneming, die barst van de knowhow en expertise. Eén van de grootste van de sector bovendien. Spreekt dynamiek jou aan, dan is werken bij Indumove wat voor jou. Als medewerker maak je deel uit van een betrokken en compact team van collega’s. Met zoveel verschillende opdrachtgevers, werklocaties en projecten is het werk bij Indumove nooit saai. Samen met je collega’s ga je per project op zoek naar de juiste aanpak en oplossing. Voor Indumove is het belangrijk dat je je als medewerker blijft ontwikkelen, door trainingen en opleidingen te volgen. Dat hangt natuurlijk samen met jouw eigen ambities en talenten, maar bij Indumove mag je alles aanpakken. 

Interesse?

Via onderstaande knop solliciteer je rechtstreeks bij dit bedrijf. Upload je cv en/of motivatie en Indumove neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Zij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Maak een afspraak

Get Pinked - Maak een afspraak

Wil jij jouw bedrijf ook op de kaart zetten? Heb je ideeën of interesse in een samenwerking?
Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter op het formulier en we nemen contact met je op!