Jouw profiel?

Wat heeft Indumove jou te bieden?

Je takenpakket

Vacature

Als industrieel elektricien bij Indumove ben je dagelijks bezig met uitdagende techniek en steeds weer andere machines en materialen, die uit en in elkaar gezet moeten worden. Jij bent de expert om de verhuizing en alle materialen in goede staat los te koppelen, zodat deze op de nieuwe locatie weer goed en werken in elkaar gezet kunnen worden. Samen met je collega’s overleg je wat er moet gebeuren en waarom. Zodat iedereen veilig werkt, want dat staat voorop! 
Daarnaast werk je beheerst en doordacht aan iedere opdracht en maak je er geen haastklus van, het resultaat is belangrijk, dit kost tijd.

Jouw dag kan starten met het repareren van een van de machines bij Indumove in de loods, waarna je vervolgens bij je collega in de vrachtwagen springt om bij een locatie van de klant een machine te demonteren, zodat deze in perfecte staat verhuist kan worden.

Je werkt secuur, beschikt over focus en rust. Jij weet wat je doet en neemt hier de opdrachtgever en je collega’s in mee. Want alleen wanneer alle onderdelen, zekeringen en andere technische onderdelen goed genummerd zijn, kun je een machine weer goed monteren. Elke machine is anders, hierdoor zit er veel uitdaging in je werk. Het is belangrijk dat jij de leiding neemt over jouw werk, zodat iedereen veilig werkt. Hiervoor kun je goed communiceren en vooruit kijken, risico’s inschatten en tijdig hulp inroepen. Want enkel samen kom je tot het beste resultaat.

Sollicitatieprocedure

Stap 1
Kennismakingsgesprek
Stap 2
Functie-inhoudelijk & Arbeidsvoorwaarden gesprek
Stap 3
Je hebt de baan! Gefeliciteerd!

Werken bij Indumove

Kernwaarden: Betrouwbaar | Daadkrachtig | Efficiënt | Betrokken

Belofte: Bij Indumove stap je in de wereld van industriële verhuizingen en machineverplaatsingen. Hier werken de mensen die van aanpakken, diversiteit en improvisatie houden en trots zijn op hun werk. Indumove ziet erop toe dat jij jezelf als werknemer allround kunt ontwikkelen, zodat je met zelfvertrouwen in een team van betrokken collega’s de projecten kunt voltooien. Wanneer je bij Indumove werkt ben je onderdeel van een laagdrempelige organisatie en heb je de mogelijkheid je perspectief zowel persoonlijk als professioneel te vergroten.

Visie; Het kwalitatief hoogwaardig en efficiënt verhuizen van industriële bedrijven in het hogere segment. De compacte structuur van ons bedrijf draagt eraan bij dat alle vakbekwame medewerkers met elkaar in verbinding staan en korte lijnen de afronding van ieder project succesvol maakt.

Missie; Ieder bedrijf binnen de industriële sector de zorg volledig uit handen nemen bij het verhuizen van haar draaiende industrie, zodat deze de minste hinder ondervindt.

Indumove Hazeldonk en Transpico Niel België

90% | 10%

Gemiddelde leeftijd 43 jaar

Nederland: 27 fte | ca. 10 zelfstandige specialisten

Opdrachtgevers in meerdere landen

Informele en laagdrempelige bedrijfscultuur

Beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk

Voornamelijk dagdienst, maar flexibiliteit is vereist

Casual kleding | Bedrijfs- & Veiligheidskleding

De Wit Plastic is opgericht in 1954 en al decennialang dé specialist in het spuitgieten van doppen en sluitingen voor huishoudchemicaliën en personal care producten, en het op klantwens ontwikkelen en produceren van kunststof producten. Dankzij de ruim 65 jaar ervaring en het vermogen om te blijven innoveren, zijn ze in staat om steeds opnieuw nieuwe en gespecialiseerde productiemethodes te ontwikkelen en toe te passen.

Zo weten ze uiteenlopende klantwensen en technische eisen om te zetten in kwalitatieve en hoogwaardige kunststof producten. Het professionele team combineert vakkennis en praktijkervaring met innovatie, creativiteit en flexibiliteit.

Interesse?

Via onderstaande knop solliciteer je rechtstreeks bij dit bedrijf. Upload je cv en/of motivatie en Indumove neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Zij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Maak een afspraak

Get Pinked - Maak een afspraak

Wil jij jouw bedrijf ook op de kaart zetten? Heb je ideeën of interesse in een samenwerking?
Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter op het formulier en we nemen contact met je op!