Allround monteur

Jouw profiel

Wat Indumove jou biedt

Je takenpakket

Vacature

Als allround monteur ben je dagelijks verantwoordelijk voor interessante en afwisselende projecten. Iedere dag sta je voor een andere uitdaging en daar moet je van houden. De ene dag verplaats je de machines van een complete productielijn naar een andere locatie, de andere dag komt er een grote mixer onze loods binnen en moet je synchroon heftruck rijden met je collega om deze zonder kleerscheuren in de opslag te plaatsen. Aan jou de taak om met je collega’s het project tot een goed einde te brengen. Gevoelige apparatuur, groot, log en zwaar of kwetsbare voorwerpen, geen project en geen dag is hetzelfde. Je werkt voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland en voor ieder project wordt de beste samenstelling van collega’s ingezet.  

Sollicitatieprocedure

Stap 1
Kennismakingsgesprek
Stap 2
Functie-inhoudelijk & Arbeidsvoorwaarden gesprek
Stap 3
Je hebt de baan! Gefeliciteerd!

Werken bij Indumove

Kernwaarden: Betrouwbaar | Daadkrachtig | Efficiënt | Betrokken

Belofte: Bij Indumove stap je in de wereld van industriële verhuizingen en machineverplaatsingen. Hier werken de mensen die van aanpakken, diversiteit en improvisatie houden en trots zijn op hun werk. Indumove ziet erop toe dat jij jezelf als werknemer allround kunt ontwikkelen, zodat je met zelfvertrouwen in een team van betrokken collega’s de projecten kunt voltooien. Wanneer je bij Indumove werkt ben je onderdeel van een laagdrempelige organisatie en heb je de mogelijkheid je perspectief zowel persoonlijk als professioneel te vergroten.

Visie; Het kwalitatief hoogwaardig en efficiënt verhuizen van industriële bedrijven in het hogere segment. De compacte structuur van ons bedrijf draagt eraan bij dat alle vakbekwame medewerkers met elkaar in verbinding staan en korte lijnen de afronding van ieder project succesvol maakt.

Missie; Ieder bedrijf binnen de industriële sector de zorg volledig uit handen nemen bij het verhuizen van haar draaiende industrie, zodat deze de minste hinder ondervindt.

Indumove Hazeldonk en Transpico Niel België

95% | 5%

Gemiddelde leeftijd 43 jaar

Nederland: 27 fte | ca. 10 zelfstandige specialisten

Opdrachtgevers in meerdere landen

Informele en laagdrempelige bedrijfscultuur

Beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk

Voornamelijk dagdienst, maar flexibiliteit is vereist

Casual kleding | Bedrijfs- & veiligheidskleding

Transpico Indumove International bundelt sinds 2016 de krachten van het Nederlandse Indumove en het Belgische Transpico. Gezamenlijk zijn we reeds 100 jaar lang expert in industriële verhuizingen. We vormen een toonaangevende onderneming, die barst van de knowhow en expertise. Eén van de grootste van de sector bovendien, wat een extra kwaliteitsgarantie vormt voor de klanten. Samen sterk voor industrieel verhuiswerk. Dat is de belofte naar de klant. Voor jou als werknemer betekent dat concreet dat je bij Indumove werkt in een compacte en vaste ploeg van collega’s. Voor de grotere projecten worden de werknemers van Transpico ingezet om op die manier de kwantiteit en de kwaliteit van de werkzaamheden te waarborgen.

Interesse?

Via onderstaande knop solliciteer je rechtstreeks bij dit bedrijf. Upload je cv en/of motivatie en Indumove neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Zij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Maak een afspraak

Get Pinked - Maak een afspraak

Wil jij jouw bedrijf ook op de kaart zetten? Heb je ideeën of interesse in een samenwerking?
Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter op het formulier en we nemen contact met je op!