Werken bij Indumove

Kernwaarden: Betrouwbaar | Daadkrachtig | Efficiënt | Betrokken

Belofte: Bij Indumove stap je in de wereld van industriële verhuizingen en machineverplaatsingen. Hier werken de mensen die van aanpakken, diversiteit en improvisatie houden en trots zijn op hun werk. Indumove ziet erop toe dat jij jezelf als werknemer allround kunt ontwikkelen, zodat je met zelfvertrouwen in een team van betrokken collega’s de projecten kunt voltooien. Wanneer je bij Indumove werkt ben je onderdeel van een informele en toegankelijke organisatie en heb je de mogelijkheid je perspectief zowel persoonlijk als professioneel te vergroten.

Visie; Het kwalitatief hoogwaardig en efficiënt verhuizen van industriële bedrijven in het hogere segment. De compacte structuur van ons bedrijf draagt eraan bij dat alle vakbekwame medewerkers met elkaar in verbinding staan en korte lijnen de afronding van ieder project succesvol maakt.

Missie; Ieder bedrijf binnen de industriële sector de zorg volledig uit handen nemen bij het verhuizen van haar draaiende industrie, zodat deze de minste hinder ondervindt.

 

Indumove Hazeldonk en Transpico Niel België

95% | 5%

Gemiddelde leeftijd 43 jaar

Nederland: 27 fte | ca. 10 zelfstandige specialisten

Opdrachtgevers in meerdere landen

Informele en laagdrempelige bedrijfscultuur

Beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk

Voornamelijk dagdienst, flexibiliteit is vereist

Casual kleding | Bedrijfs- & Veiligheidskleding

Transpico Indumove International bundelt sinds 2016 de krachten van het Nederlandse Indumove en het Belgische Transpico. Gezamenlijk zijn ze 100 jaar expert in industriële verhuizingen. Ze vormen een toonaangevende onderneming, die barst van de knowhow en expertise. Eén van de grootste in de sector bovendien! 
Spreekt dynamiek jou aan, dan is werken bij Indumove wat voor jou. Als medewerker maak je deel uit van een betrokken en compact team. Met veel verschillende opdrachtgevers, werklocaties en projecten is het werk bij Indumove nooit saai. Samen met je collega’s ga je per project opzoek naar de juiste aanpak en oplossing. Voor Indumove is het belangrijk dat je je als medewerker blijft ontwikkelen, door trainingen en opleidingen te volgen. Dit hangt natuurlijk samen met jouw eigen ambities en talenten, maar bij Indumove mag je alles aanpakken en krijg je kansen voor een goede toekomst!

Onze collega's aan het woord

Jeroen van BoxtelKraanmachinist | Chauffeur | Monteur
Lees verder
‘Ik ben 8 jaar geleden bij Indumove gaan werken. Ik wilde toen totaal iets anders gaan doen en bij Indumove doen ze mooi werk en afwisselend werk.’
Henri LangensMachineverhuizer | Chauffeur
Lees verder
‘Voorheen had ik nog nooit gedacht aan dit soort werk. We improviseren en bedenken tijdens klussen zelf de oplossingen. Dat maakt het afwisselend en houdt het uitdagend.’
Aschwin TakMagazijn beheerder
Lees verder
‘Ik kan in veel van mijn werkzaamheden mijn eigen inbreng kwijt. Er heerst hier een prettige werksfeer en geen dag is hetzelfde. Indumove in drie woorden; eerlijk, gemoedelijk en sociaal.’
Johnny van BroekhovenMonteur|Metaal bewerker|Lasser|Heftruck chauffeur| Hoogwerker bediende|Verhuizer
Lees verder
‘Ik ben bij Indumove komen werken vanwege de afwisseling in werkzaamheden en het geweldig leuke team van collega’s. Als ik een week directeur zou zijn hier zou ik alles laten zoals het is.’
Atze WijniaFinancieel controller
Lees verder
‘Je zou bij Indumove moeten komen werken voor de energie en de bevlogenheid van de directie. Ik mag hier investeren in mijn ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen. Ik ervaar Indumove als een uitstekend werkgever.’
Vorige
Volgende

Ontwikkelen binnen ons bedrijf

Medewerkers hebben zich door de jaren heen ontwikkeld binnen de organisatie. Er zijn genoeg ontwikkelkansen. Indumove vindt het belangrijk dat iedere medewerker zich volledig kan ontplooien en de opleidingen kan volgen om te groeien, zowel persoonlijk als beroepsmatig.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, meer kennis in je werk of ambieer je een andere rol binnen de organisatie, dan is dit altijd bespreekbaar.

Banen bij Indumove

Chauffeur CE

Hazeldonk | Vanáf € 2300 bruto/4 wkn
Fulltime | Verschoven dagdienst

Allround monteur

Hazeldonk | Vanáf € 2200 bruto/4 wkn 
Fulltime | Verschoven dagdienst

Industrieel elektricien

Hazeldonk | Vanáf € 2500 bruto/4 wkn
Fulltime | Verschoven dagdienst

Indumove als leerbedrijf

Indumove is erkend leerbedrijf! Volg je momenteel een technische BBL of BOL opleiding op MBO niveau en zoek je een afwisselende praktijkroute of -stage met uitzicht op een afwisselende en uitdagende (vakantie)baan, dan ben je bij Indumove van harte welkom. 

Elektrotechniek, engineering of mechatronica, Indumove biedt jou op al deze vakgebieden de mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen.

Maak een afspraak

Get Pinked - Maak een afspraak

Wil jij jouw bedrijf ook op de kaart zetten? Heb je ideeën of interesse in een samenwerking?
Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter op het formulier en we nemen contact met je op!