Teamleider Gereedschapmakerij

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Wat doe je?

Vacature

De spuitgietmachines produceren dagelijks kunststof producten. Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid is voor de klant bijzonder belangrijk en daarom moeten de matrijzen in topconditie zijn en blijven. Als teamleider gereedschapmakerij ben je het eerste aanspreekpunt op de afdeling. Je bent en blijft in contact met zowel interne als externe klanten. Je stuurt de collega’s van je team aan en werkt mee op de afdeling aan het onderhouden en repareren van spuitgietmatrijzen en machineonderdelen, ter ondersteuning van de productie. Je bent verantwoordelijk voor de maak van nieuwe matrijsonderdelen en het ombouwen van bestaande onderdelen en hulpgereedschap.

Sollicitatieprocedure

Stap 1
Kennismakingsgesprek
Stap 2
Functie-inhoudelijk & Arbeidsvoorwaarden gesprek
Stap 3
Je hebt de baan! Gefeliciteerd!

Werken bij De Wit Plastic

De Wit Plastic is de plek waar je met een groep van betrokken collega’s hoogwaardige en innovatieve kunststof spuitgietproducten ontwikkelt en vervaardigt. Als onderdeel van de Else Groep heb je als werknemer van De Wit Plastic diverse en ruime kansen om het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen. Jij bent in de leiding voor je eigen pad, De Wit geeft je met plezier de support die je nodig hebt. Hier maak jij het verschil.

Kernwaarden: Verbetering | Betrokken | Nuchter | Duidelijk

Kantoor in Rucphen, Monster en Someren

60% | 40%

Gemiddelde leeftijd 44 jaar

Locatie Rucphen heeft 30 medewerkers

Landelijk 65 medewerkers

Informele en familiare bedrijfscultuur

Klanten in meerdere landen

Dagdienst

De Wit Plastic is opgericht in 1954 en al decennialang dé specialist in het spuitgieten van doppen en sluitingen voor huishoudchemicaliën en personal care producten, en het op klantwens ontwikkelen en produceren van kunststof producten. Dankzij de ruim 65 jaar ervaring en het vermogen om te blijven innoveren, zijn ze in staat om steeds opnieuw nieuwe en gespecialiseerde productiemethodes te ontwikkelen en toe te passen.

Zo weten ze uiteenlopende klantwensen en technische eisen om te zetten in kwalitatieve en hoogwaardige kunststof producten. Het professionele team combineert vakkennis en praktijkervaring met innovatie, creativiteit en flexibiliteit.

Interesse?

Via onderstaande knop solliciteer je rechtstreeks bij dit bedrijf. Upload je cv en/of motivatie en De Wit Plastic neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Zij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Maak een afspraak

Get Pinked - Maak een afspraak

Wil jij jouw bedrijf ook op de kaart zetten? Heb je ideeën of interesse in een samenwerking?
Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter op het formulier en we nemen contact met je op!